Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost grav rănit, după ce a urcat la volanul unui autoturism şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina răsturnându-se, pe DN 67, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a verifica împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul rutier a avut loc duminică seară, în zona Copăcelu din municipiul Râmnicu Vâlcea.

”Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că, pe DN 67, în municipiul Râmnicu Vâlcea - zona Copăcelu, kilometrul 191 + 100 metri, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, în timp ce conducea un autoturism, un minor de 17 ani, din localitatea Popeşti, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, acroşând un indicator rutier şi un gard, ulterior răsturnându-se în afara părţii carosabile. În urma impactului, tânărul a fost rănit grav, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, informează oficialii Poliţiei judeţene Vâlcea.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vâlcea, tânărul a fost preluat de o ambulanţă şi dus la spital.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.