Un accident în care au fost implicate trei autovehicule - un TIR şi două autoturisme - a avut loc, marţi după-amiază, pe drumul naţional 7, în judeţul Vâlcea. Unul dintre autoturisme, înmatriculat în Ucraina, se îndrepta către Bulgaria, iar femeia aflată în el a fost rănită uşor, dar a refuzat transportul la spital, cerând însă adăpost pentru câteva ore. Alte trei persoane au fost transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc cu puţin înaintea orei 16:00, pe DN 7, în zona localităţii vâlcene Gura Văii. 
 
"În accident au fost implicate un autocamion şi două autoturisme, din care unul înmatriculat în Ucraina. La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare şi 3 echipaje SAJ din care unul cu medic. În autoturismul cu număr de Ucraina se afla o persoană de sex feminin, cu cetăţenie ucraineană. Aceasta a fost evaluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, suferind leziuni minore. Persoana nu a solicitat îngrijiri medicale, dar a solicitat cazare pentru un interval de 6 ore până la reluarea deplasării către destinaţia finală, Bulgaria”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.
 
Conform sursei citate, în autovehiculele implicate în accident se mai aflau cinci persoane, toate de naţionalitate română. În urma evaluării cadrelor medicale, trei dintre acestea au fost transportate la spital.
 
Autocamionul implicat în accident transporta scutece pentru copii.
 
Traficul rutier a fost blocat timp de peste o oră în zona accidentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.