Şase persoane au fost rănite într-un accident în care au fost implicate patru autoturisme, produs duminică după amiază în localitatea Tomşani din judeţul Vâlcea, pe drumul naţional 67. În urma evenimentului rutier traficul este blocat, pe carosabil existând scurgeri de carburant.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul, în care au fost implicate patru autoturisme, a avut loc DN 67, în localitatea Tomşani, judeţul Vâlcea, transmite Poliţia judeţeană. 
„Sosite la faţa locului, echipajele operative au constatat ca nu sunt persoane încarcerate, iar in accident au fost implicate 8 persoane -  6 adulţi si 2 copii. În urma evenimentului rutier au rezultat 6 victime  - 4 adulţi şi 2 copii -  care au fost preluate si transportate la spital de echipajele medicale”, informează oficialii ISU Vâlcea.
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
Doi dintre răniţi, un adult si un minor, vor fi transportaţi la UPU Vâlcea, iar trei adulţi  şi un copil sunt transportaţi la Spitalul din Horezu. Toate victimele sunt conştiente şi cooperante.
La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier pe DN 67 este blocat total. La locul accidentului sunt scurgeri de combustibil, iar după efectuarea măsurătorilor necesare anchetei Poliţiei, va fi spălat carosabilul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.