Unsprezece persoane au fost reţinute, iar poliţiştii au ridicat o sută de mii de ţigarete şi sume de bani în urma a 38 de percheziţii făcute în judeţele Vâlcea, Dolj şi Suceava, într-un dosar ce vizează infracţiunea de contrabandă de ţigarete.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La data de 17 iulie a.c., poliţiştii au descins în 38 de locaţii din judeţele Vâlcea, Dolj şi Suceava, la persoane bănuite de contrabandă de ţigarete. De asemenea, a fost efectuată şi o activitate de prindere în flagrant delict, în municipiul Craiova, judeţul Dolj, fiind depistat în trafic un autoturism, în care se aflau ţigarete de contrabandă, dispunându-se imobilizarea acestuia. În urma percheziţiilor, au fost ridicate peste 100.000 de ţigarete, aproximativ 100.000 de lei, peste 5.000 de euro şi 11 telefoane mobile”, informează, duminică după amiază Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea.
În urma descinderilor, 38 de persoane au fost duse la audieri, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, unele dintre acestea fiind aduse din judeţele Dolj şi Suceava. În urma investigaţiilor, poliţiştii au reţinut, pentru 24 de ore, 11 persoane, urmând ca acestea să fie prezentate magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.