Un şofer care a circulat pe drumul naţional 15, pe varianta ocolitoare a localităţii Petelea, a filmat doi urşi care traversează în fugă drumul. Imaginile au fost postate pe internet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Şoferul unui autoturism care a circulat pe DN 15, pe varianta ocolitoare a localităţii Petelea din judeţul Mureş a filmat doi urşi care traversează în fugă drumul naţional. 
În imaginile postate pe internet se vede cum unul dintre animale pleacă din dreapta drumului, traversează şi trece pe sub parapetul din stânga. În urma lui vine al doilea urs, mai mare, care sare peste parapetul metalic. 
 

 
Şoferul care a realizat filmarea şi care a postat imaginile pe internet precizează, în timp ce filmează, unde anume a surprins imaginile. 
Filmul a stârnit mai multe reacţii. Unii internauţi au reclamat „abordarea selectivă” în ceea ce priveşte permisiunea de a vâna animale sălbatice, arătând că este permisă împuşcarea mistreţilor, cerbilor, iepurilor, fazanilor, vulpilor dar nu şi a urşilor, în timp ce alţii au remarcat frumuseţea urşilor sau au opinat că din moment ce omul a intrat n habitatul acestora este normal ca şi ei să îşi facă apariţia în zonele populate de om.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.