Un urs a fost filmat de către localnicii din comuna Argeşeană Arefu, animalul făcându-ţi apariţia în localitate în zona unui restaurant în care se desfăşura o nuntă, conform jurnaliştilor locali. La un moment dat, un bărbat încearcă să alunge animalul folosind un băţ, însă ursul este la un pas de a-l ataca pe om.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 

 
Conform jurnaliştilor locali care citează martori, imaginile publicate pe internet au fost filmate în nordul judeţului, în zona Cetatea Poenari, în comuna Arefu, în apropierea unui restaurant unde se desfăşura o nuntă. În imagini se vede cum animalul iese dintre maşinile parcate pe marginea unui drum asfaltat, iar un bărbat încearcă să îl alunge folosind un băţ, moment în care animalul se repede către bărbat, după care se retrage între două autovehicule. 
 
În tot acest timp, un câine încearcă şi el să alunge ursul. În cele din urmă, acesta pleacă din zonă sărind peste un zid ridicat pe marginea drumului. 
 
În ultima perioadă, urşii şi-au făcut tot mai des apariţia în zona localităţii Arefu din Argeş, comună situată pe drumul către Bâlea Lac, în zona ransfăgărăşanului. Au fost chiar turişti amendaţi pentru că au hrănit animalele care ies pe marginea drumului în acea zonă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.