Circulaţia pe linia de metrou din Drumul Taberei se desfăşoară vineri în sistem pendulă între Râul Doamnei şi Romancierilor, după ce unei persoane aflate într-un tren de metrou i s-a făcut rău, fiind necesară intervenţia unui echipaj SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Atăzi, 29.03.2024, în jurul orei 11:12, într-un tren de metrou aflat în staţia Constantin Brâncuşi, cu sensul de mers spre staţia Râul Doamnei, a fost raportată o urgenţă medicală - unei persoane i s-a făcut rău,  motiv pentru care a fost solicitat ajutorul SMURD”, anunţă Metrorex

Trenul este staţionat la peron până la încheierea procedurilor ce se impun în astfel de cazuri şi călătorii au fost debarcaţi.       

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară în sistem pendulă, de la Râul Doamnei – Romancierilor, pe firul 1. Pasagerii din trenul oprit şi-au continuat călătoria cu un alt tren sosit la cealaltă linie.         Călătorii sunt informaţi cu privire la această situaţie prin instalaţiile de sonorizare din staţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.