O explozie a avut loc, miercuri după-amiază, la un uscător de cereale, în municipiul Adjud, judeţul Vrancea, deflagraţia nefiind urmată de incendiu. Primele informaţii arată că trei persoane sunt rănite, fiind conştiente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Pompierii vrânceni au concluzionat că explozia produsă la un uscător de cereale din municipiul Adjud a avut drept cauză o acumulare de gaze, apărută într-un moment în care instalaţia a fost oprită. Deflagraţia a avut loc la repornirea uscătorului.

”Instalaţia de uscare a fost oprită pentru aproximativ 30 minute, iar la repornire, din cauza unor acumulări de gaze combustibile, s-a produs explozia”, transmit oficialii ISU Vrancea.
 
Cele trei persoane rănite în deflagraţia care nu a fost urmată de incendiu - bărbaţi cu vârste de 32, 42 şi 52 ani – au suferit arsuri de gradele II şi III la nivelul feţei şi membrelor superioare.
 
Două dintre victime au fost transportate la Spitalul Municipal Adjud, iar cea de-a treia  a fost dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit ISU Vrancea, două echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud intervin cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD, în municipiul Adjud, în urma unei explozii neurmată de incendiu, la un uscător de cereale.

Primele informaţii arată că s-au înregistrat 3 victime, rănite, conştiente. Acestea au arsuri pe faţă şi pe mâini.

La intervenţie participă şi SAJ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.