Vloggerul Selly a fost prins, sâmbătă, de poliţişti când conducea cu 236 de kilometri pe oră, pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti. El a fost amendat cu 3.300 de lei şi a rămas fără permis pentru 120 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre vloggerul Selly.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Astăzi, 23 martie, în jurul orei 14:50, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au depistat în trafic, pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la km. 35 al sensului de mers către Piteşti, un autoturism ce se deplasa cu 236 de km/h. Autoturismul a fost oprit, iar, la volanul acestuia, a fost identificat un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Craiova”, a transmis Poliţia Română.
 
Bărbatul a fost amendat de 3.300 de lei, iar, ca măsură complemetară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulaţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.