O autospecială a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui a rămas înzăpezită, luni seară, în timp ce se îndrepta să preia o femeie gravidă. Reprezentanţii instituţiei transmit că, în sprijinul echipajului medical, a fost trimis un autovehicul cu şenile care să deschidă drumul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autosanitara de tip B2 a rămas blocată la intrarea în localitatea Vutcani, unde drumul este înzăpezit şi era blocată de o altă maşină care nu a mai putut înainta, au transmis, luni seară, reprezentanţii SAJ Vaslui.

Echipajul trebuie să preia o tânără de 18 ani aflată în ultima lună de sarcină. Femeia se află în prezent la Centeul de Permanenţă din localitatea Vutcani, aşteptând ca ambulanţa să ajungă la ea.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui a trimis o autoşenilată pentru a deschide drumul, în aşa fel încât ambulanţa să îşi poată continua misiunea.

Drumul a fost deblocat într-un final. Ambulanţa a ajuns la Centrul de Permanenţă şi preia gravida.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.