O valiză metalică, închisă a fost abandonată pe domeniul public, în centrul municipiului Arad. O echipă pirotehnică din cadrul IPJ Timiş şi specialişti din cadrul SRI se deplasează la faţa locului pentru a interveni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Un barbat s-a prezentat pentru a revendica valiza abandonată pe o stradă din municipiul Arad. Aceasta conţinea scule de lucru. Traficul rutier a fost reluat în mod normal.
”Un bărbat a revendicat valiza suspectă ca fiind a lui. A uitat-o pe trotuar. Valiza conţinea scule de lucru şi alte obiecte utilizate pentru munca în construcţii şi instalaţii. În aceste momente se reia traficul”, transmite IPJ Arad.
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Astăzi, în jurul orei 14,15, un bărbat a sesizat prin 112 prezenţa unei valize abandonate pe trotuarul din faţa Palatului Copiilor de pe Bd. Revoluţiei
Echipajul de ordine publică sosit la faţa locului a constatat că cele reclamate se confirmă, fiind vorba despre o valiză abandonată, închisă, cu aspect metalic”, transmite IPJ Arad.
 
A fost asigurată zona, iar traficul rutier şi pietonal a fost deviat pe Bd. Gen. Vasile Milea din Arad.
 
La faţa locului se deplasează o echipă pirotehnică din cadrul IPJ Timiş şi specialişti din cadrul SRI care va interveni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.