Patru persoane au fost rănite, vineri, după ce un autoturism a derapat şi a intrat într-un gard, pe marginea drumului naţional 7, în judeţul Vâlcea. Toate cele patru victime au fost preluate de ambulanţe pentru a fi transportate la spital. Două dintre persoanele rănite au decedat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Poliţia judeţeană Vâlcea anunţă că, în urma accidentului, două femei, cu vârste de 55, respectiv 80 de ani, au murit.
ŞTIREA INIŢIALĂ  - Accidentul a avut loc la kilometrul 182+ 950 al DN 7, în localitatea Bujoreni din judeţul Vâlcea, 
„Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism, un bărbat, de 52 de ani, cetăţean bulgar, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi intrând într-un gard de pe marginea drumului. În urma impactului, 4 persoane au fost rănite, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”; transmite Poliţia judeţeană Vâlcea.
Reprezentanţii instituţiei au precizat, pentru News.ro, că toate cele patru victime se aflau în autoturismul care a derapat. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.  
Conform Centrului Infotrafic, la ora transmiterii acestei ştiri circulaţia rutieră în zona accidentului se desfăşoară pe un singur fir, alternativ. Valorile de trafic sunt ridicate, iar poliţiştii dirijează circulaţia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.