Autorităţile din judeţul Vâlcea au emis, miercuri după-amiază, un mesaj Ro-Alert prin care avertizează populaţia cu privire la prezenţa unui urs în zona mănăstirii Pahomie din localitatea Băile Olăneşti. Primele date arată că ursul a atacat mai multe animale domestice aflate în apropierea unei păduri. Ursul a ucis o vacă, dar jandarmii nu l-au mai găsit în zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit oficialilor Jandarmeriei Vâlcea, echipajul de jandarmi ajuns acolo a constatat că ursul nu se mai află în zonă.
 
Animalul a ucis o vacă, iar persoana care a sunat la 112 a relatat că, după apariţia ursului, un viţel lipseşte.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Prezenţa ursului a fost semnalată în localitatea Băile Oăneşti, sat Cheia, în apropierea Mănăstirii Pahomie, fiind emis mesaj Ro-Alert în acest sens, informează ISU Vâlcea. 
 
Potrivit oficialilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, un echipaj format din patru jandarmi intervine în locul indicat de persoana care a anunţat prezenţa animalului sălbatic. Primele date arată că ursul a atacat mai multe animale domestice care păşteau lângă o zonă împădurită.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.