Motivul pentru care mai multe persoane au ajuns la spital, sâmbătă seară, după ce li s-a făcut rău la o petrecere în incinta unui restaurant din centrul oraşului Râmnicu Vâlcea pare a fi faptul că au consumat droguri. Oficiali au Spitalului Judeţean Râmnicu Vâlcea au declarat pentru News.ro că 15 dintre cele 16 persoane care s-au prezentat la unitatea de primiri urgenţe au avut teste pozitive la marijuana. Cazul a fost preluat de DIICOT.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE -  Reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vâlcea au declarat, duminică, pentru News.ro că, cele 16 persoane care au ajuns la unitatea de primiri urgenţe, după ce li s-a făcut rău în timp ce se aflau în restaurantul unui hotel din municipiul Râmnicu Vâlcea aveau simptome precum tremor, agitaţie, tahicardie sau halucinaţii. 
După ce a fost anunţată de incident de către oficiali ai ISU, DSP Vâlcea a trimis la restaurant  echipă care a recoltat, în vedere analizelor de sanitaţie, mostre de apă şi numeroase probe din alimentele servite sâmbătă seară.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Oficiali din Spitalul Judeţean Râmnicu Vâlcea au declarat că, în urma investigaţiilor medicale, medicii care au primit sâmbătă seară, 16 persoane căror li s-a făcut rău în timp ce se aflau la un restaurant au constatat că în cazul a 15 dintre cele 16 persoane testele la marijuana au fost pozitive. 
O singură persoană a avut test negativ. 
Pâmă dimineaţă, unsprezece dintre cei care au fost duşi ori s-au prezentat la spital plecaseră. Patru dintre cei cu test pozitiv au mai rămas în spital, însă fără a prezenta probleme deosebite din punctul de vedere al stării de sănătate.
Cazul a fost preluat de DIICOT.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.