Un turist a fost salvat de la înec, duminică, în staţiunea Mamaia, el fiind scos inconştient din mare, dar cadrele medicale au reuşit să-l resusciteze şi să îl transporte la Spitalul Judeţean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă au precizat că starea bărbatului este gravă, el fiind internat în Secţia de Terapie Intensivă.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat, duminică dimineaţă, că o persoană a fost scoasă inconştientă din apă, în staţiunea Mamaia.
 
La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, iar apoi a fost trimis şi un echipaj SMURD C.
 
Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean, pacientul în vârstă de 48 de ani, turist, a fost găsit în stop cardiorespirator. Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, iar acestea au avut succes. 
 
Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.