Pompierii din judeţul Hunedoara au intervenit, joi seară, după ce un bolovan s-a desprins de pe versant în Defileul Jiului şi a lovit roata unei maşini aflate în trafic. Nu s-au înregistrat victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”Un bolovan s-a desprins din versant şi a căzut, s-a sfărâmat la contactul cu carosabilul şi a lovit uşor janta unui autoturism aflat în trafic. Nu au existat victime”, transmite ISU Hunedoara.
 
Potrivit sursei citate, carosabilul a fost curăţat, iar circulaţia se desfăşoară normal.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, căderile de bolovani au fost înregistrate la kilometrul 3, pe DN66, pe sensul de mers Petroşani - Târgu Jiu.
 
”Sunt semnalate căderi de bolovani pe Defileul Jiului - km 3 pe sensul de mers Petroşani-Tg. Jiu. Intervin pompierii Detasamentului Petroşani şi un echipaj SMURD”, transmite ISU Hunedoara.  
 
În urma căderilor de bolovani nu au fost înregistrate victime.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.