Autorităţile din judeţul Gorj au fost în alertă, vineri, după ce un bărbat s-a urcat pe acoperişul clădirii în care funcţionează Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu şi ameninţa că se aruncă de acolo. Într-un final, el a fost convins să coboare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE -  Bărbatul care ameninţa că se aruncă în gol de pe o clădire a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu a fost convins să coboare.
 
El nu era pacient al unităţii medicale şi ajunsese pe acoperiş după ce s-a urcat pe schele amplasate pe exteriorul clădirii aflate în reabilitare.
 
El are 27 de ani.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Pompieri, echipaje medicale şi poliţişti sunt mobilizaţi, vineri, la sediul de pe strada Tudor Vladimirescu al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, unde un bărbat s-a urcat pe acoperişul sediului spitalului, ameninţând că se aruncă.
 
Nemulţumirile bărbatului par a fi legate de faptul că are probleme cu soţia. La un moment dat, el a strigat că nu suportă ca al său copil să îi spună altcuiva ”tată”.
 
La locul incidentului au fost trimise o autoplatformă pentru lucru la înălţime, o autospecială pentru descarcerare, echipaje medicale. De asemenea, un mediator din cadrul Poliţiei judeţene se află acolo.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.