Un autoturism a ieşit de pe şosea şi a plonjat în râul Someş, la Cluj-Napoca. Bărbatul care se afla la volan a reuşit să iasă singur din maşină, el refuzând să fie transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Conform primelor verificări, poliţiştii au constatat că un bărbat, de 43 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu autoturismul înspre cartierul Mănăştur, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare într-o curbă la stânga, părăsind partea carosabilă, ulterior plonjând în râul Someş. În urma evenimentului au fost înregistrate doar pagube materiale”, a precizat IPJ Cluj.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Pompierii de la Detaşamentul 2 Cluj-Napoca au intervenit pe Splaiul Independenţei, în apropiere de Cluj Arena, unde un autoturism a plonjat în râul Someş.

”În interiorul autoturismului s-a aflat o singură persoană care a reuşit să iasă singură afară. Din primele date este vorba despre un bărbat, consultat de echipajul SAJ”, a transmis ISU Cluj.

Ulterior, bărbatul a refuzat transportul la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.