Un autotren care transporta autovehicule a căzut joi dimineaţă în Râul Olt, în urma ciocnirii cu un autoturism, în zona localităţii Brezoi, şoferul şi un pasager fiind răniţi. Autorităţile din Vâlcea au anunţat că se continuă căutările autoturismelor care ar fi căzut în râul Olt. Este vorba despre două dintre maşinile aflate pe platformă, dintre care s-a găsit doar una, dar şi despre un alt autovehicul implicat în accident. În unele zone, adâncimea apei are şapte metri, căutările fiind dificile. Accidentul s-ar fi produs pe fondul oboselii şoferului platformei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Autorităţile din Vâlcea anunţă că se continuă căutările în râul Olt, în urma accidentului în care a fost implicat un autotren care transporta autoturisme.

Deocamdată, pompierii au găsit un singur autoturism, deşi există suspiciuni că trei maşini ar fi căzut în apă.

Platforma transporta 8 autoturisme, din care au mai fost găsite doar şase, iar unul e în apă. De asemenea, există posibilitatea să fi căzut în apă un alt autoturism implicat în accident, potrivit martorilor. Deocamdată, la locul accidentului nu au fost descoperite urme care să susţină această ipoteză, dar poliţiştii fac cercetări.

”Conducătorul unei autoutilitare de transport vehicule, un bărbat de 27 de ani, din Argeş, ce se deplasa pe sensul de mers Sibiu-Vâlcea, pe fondul oboselii, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a distrus parapetul din beton şi s-a răsturnat în râul Olt, în partea stângă a direcţiei sale de deplasare”, a transmis până la aceasstă oră IPJ Vâlcea.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Circulaţia rutieră se desfăşoară dirijat, pe un fir, în ambele sensuri, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 206+500 metri, în zona localităţii Brezoi, judeţul Vâlcea, din cauza unui accident. Un autotren care transporta autovehicule ar fi intrat în coliziune cu un autoturism”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma impactului, autotrenul a căzut în Râul Olt. Şoferul autovehiculului şi pasagerul au fost răniţi şi transportaţi la spital.

În prezent se desfăşoară cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului şi identificarea autovehiculelor implicate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.