Bărbatul care în urmă cu o săptămână a ucis un poliţist în Recaş (jud. Timiş), s-a sinucis luni dimineaţă în penitenciar. Cauzele producerii decesului sunt cercetate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform Poliţiei, la data de 10.06.2019, în jurul orei 06:40,  Ionel Marcel Lepa, cercetat pentru uciderea poliţistului din cadrul IPJ Timiş, a fost găsit spânzurat în camera de arest de la Penitenciarul Timişoara.
 
”Luni, 10 iunie 2019, personalul medical al Penitenciarului Timişoara a fost solicitat să intervină pentru acordarea de prim-ajutor unui deţinut care a comis un act de suicid, prin spânzurare, în grupul sanitar al camerei de deţinere. Au fost efectuate imediat manevre de resuscitare şi, totodată, a fost solicitat, prin numărul unic 112, un echipaj al SMURD, care a constatat decesul la ora 7:15” anunţă reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.
 
În conformitate cu procedurile legale, administraţia penitenciarului a anunţat familia deţinutului decedat, judecătorul de supraveghere a privării de libertate, precum şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.
 
Cauzele producerii decesului sunt cercetate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.
 
Vineri, Lepa a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru infracţiunile de ultraj, omor calificat, nerespectarea armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, după ce  l-a ucis pe poliţistul Cristian Anarhiei, aflat în misiune.
 

Lepa avea deja de ispăşit o pedeapsă de patru ani şi jumătate de închisoare pentru tâlhărie. Pentru că s-a sustras de la executarea acestei pedepse, bărbatul a fost urmărit de poliţişti, iar în timpul acestei urmăriri l-a împuşcat mortal pe Cristian Amariei. 

El a foat capturat după două zile de căutări.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.