Salvamontiştii au coborât, duminică, trupul bărbatului care a murit în Munţii Bucegi în încercarea de a o salva pe tânăra cu care se afla. Trupul femeii a fost coborât în timpul nopţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”Imagini din timpul recuperării bărbatului căzut în Valea Cerbului. Pentru cei care nu ştiu încă, reamintim ca doi turişti au murit aseară în Munţii Bucegi, când încercau să străbată Brana Mare a Morarului. Femeia a căzut prima şi a murit pe loc, iar bărbatul a căzut şi el în încercarea de a ajunge la ea”, au transmis, duminică, salvamontiştii din Buşteni. 
 
La finalul unei acţiuni care a durat câteva ore, salvatorii montani au reuşit să recupereze, duminică după-amiază, trupul bărbatului care a căzut într-o zonă accidentată din Masivul Bucegi. Alpinistul urcase pe munte alături de o femeie. Aceasta a căzut prima, în Bârna Mare a Morarului, iar bărbatul a sunat la 112 cerând ajutor. Înainte ca salvatorii să ajungă acolo, alpinistul a încercat să ajungă la partenera sa de călătorie, însă şi el a căzut, iar la momentul sosirii echipelor de la Salvamont ambii erau decedaţi. 
 
La acţiunea de recuperare au participat mai multe echipe ale Salvamont.
 
Salvamontiştii au precizat că femeia a fost scoasă în cursul nopţii. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.