Poliţiştii din Ploieşti au identificat şi ridicat trei tineri implicaţi în conflictul în urma căruia doi adolescenţi au fost împuşcaţi în zona capului cu un pistol cu bile, în faţa unui liceu din municipiu, arma fiind, de asemenea, ridicată de către oamenii legii. Cei trei agresori, cu toţii minori, se află în custodia Poliţiei. Între ei se află şi cel care a folosit arma. Ulterior, poliţiştii au anunţat că au fost duşi la sediu şi ultimii doi agresori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Poliţia Română a transmis ulterior că fost duşi la sediu şi ultimii doi participanţi din grupul celor cinci agresori.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Anchetatorii au reuşit să identifice şi să găsească trei tineri agresori implicaţi în conflictul care a avut loc, marţi, în faţa liceului UCECOM din Ploieşti şi în urma căruia un băiat de 16 ani şi altul de 17 au ajuns la spital, cu răni produse prin împuşcare în zona capului. 
 
Reprezentanţi ai Poliţiei Prahova au declarat că cei trei sunt minori, iar marţi după amiază se află în custodia Poliţiei. Printre ei se numără şi cel care a folosit arma. 
 
De asemenea, pistolul cu bile cu care cei doi adolescenţi au fost împuşcaţi în cap a fost găsit şi ridicat. 
 
Conflictul a avut loc în afara unităţii de învăţământ şi nu are legătură cu şcoala, au declarat sursele citate. Cei doi tineri împuşcaţi sunt la spital, unu fiind dus la Spitalul de Pediatrie, iar celălalt la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.