Traficul pe DN 1 a fost blocat, vineri după-amiază, pe Valea Prahovei, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autocar în care se aflau 28 de persoane şi un autoturism. În urma evenimentului, trei persoane din autoturism au fost rănite, fiind transportate la spital. Circulaţia a fost reluată, fiind dirijată de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Drumul naţional 1 a fost deblocat, pe Valea Prahovei, la ora transmiterii acestei ştiri traficul fiind dirijat de către poliţişti. 
 
Inspectoratul de Poliţie Prahova informează că trei persoane - şoferul autoturismului, în vârstă de 62 de ani, şi cei doi pasageri, cu vârstele de 15 şi respectiv 20 de ani - au fost transportate la spital. Adolescentul a suferit leziuni abdominale, iar tânărul are politraumatisme şi a fost preluat de un elicopter care l-a transportat la un spital din Braşov. Şoferul a fost preluat de o ambulanţă de terapie intensivă mobilă care l-a dus la Spitalul Judeţean Poieşti.
 
Niciunul dintre şoferii autovehiculelor implicate în accident nu consumase alcool.
 
Ocupanţii din autocar îşi vor continua deplasarea cu un alt autocar.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul a avut loc la kilometrul 128+400 de metri al DN 1, în cartierul Poiana Ţapului din oraşul Buşteni.
 
Primele date arată că în eveniment au fost implicate un autoturism şi un autocar în care se aflau 28 de persoane. În urma impactului, şoferul autoturismului şi doi pasageri aflaţi alături de acesta au fost răniţi.
 
Niciuna dintre persoanele aflate în autocar nu a suferit leziuni.
 
La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier pe DN 1 este blocat, transmite Poliţia Prahova.
 
Potrivit Centrului Infotrafic, valorile de trafic sunt ridicate, fiind formate coloane lungi de autovehicule, în ambele direcţii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.