Circulaţia feroviară este întreruptă, joi după amiază, între staţiile Filiaşi şi Gura Motrului, după ce un tren care aparţine CFR Marfă s-a defectat. Al doilea fir de cale ferată de pe respectivul tronson este închis, în această perioadă, pentru realizarea unor lucrări. În aceste condiţii, două garnituri feroviare pentru călători staţionează.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - La ora 16.27, trenul de marfă defect a fost retras din linie curentă şi  a fost reluată circulaţia feroviară între Filiaşi şi Gura Motrului.
ŞTIREA INIŢIALĂ - „Circulaţia trenurilor este oprită la această oră între staţiile Filiaşi - Gura Motrului, pe firul 2, din cauza defectării locomotivei unui tren de marfă, care aparţine operatorului naţional SNTFM CFR Marfă. Firul 1 este închis pentru lucrări în perioada 17- 28.07.2023, ceea ce nu permite redirecţionarea trenurilor pe un singur fir. La ora 15.50 a plecat din Gura Motrului locomotiva de ajutor, pentru tractarea trenului de marfă”, precizează CFR.În aceste condiţii, trenul IR 1691, care circulă între Bucureşti  şi Timişoara, a fost oprit temporar în staţia Răcari, de la ora 15.17, iar trenul R 2085, care circulă pe ruta Craiova - Petroşani, este oprit temporar în gara Filiaşi, de la ora 15.14.
Timpul estimat pentru reluarea circulaţiei  este de 20 - 30 de minute.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.