Traficul rutier este blocat, vineri seară, pe DN 67C, în judeţul Alba, din cauza căderilor de pietre de pe versant, fiind în desfăşurare intervenţii pentru eliberarea drumului. Primele informaţii indică faptul că nu sunt victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit Prefecturii Alba, au avut loc alunecări de bolovani pe DN 67C, în zona Tău Bistra, mai sus de Popasul Regelui, primele informaţii arătând că nu sunt victime.

”În acest moment intervin SDN Alba, SVSU Şugag şi IPJ Alba pentru deblocarea unei benzi de circulaţie”, a transmis sursa citată.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că pe DN 67C între localităţile Şugag şi Tău Bistra, judeţul Alba, din cauza căderilor de pietre de pe versant, circulaţia este blocată în ambele sensuri.

Astfel, se intervine pentru degajarea carosabilului, estimându-se reluarea traficului după ora 23.00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.