Circulaţia rutieră este blocată, luni dimineaţă pe drumul naţional 1 A Ploieşti – Braşov, în zona de est a oraşului Ploieşti, în urma unui accident produs între un autoturism şi un TIR. Şoferul autoturismului a murit. Traficul a fost reluat după mai puţin de o oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Traficul pe centura de est a Ploieştiului a fost reluat. Una dintre benzile de circulaţie a fost redeschisă şi se circulă dirijat pe sensul de mers Bucov-Moara Nouă, transmite Poliţia Prahova.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul a avut loc pe Centura de Est a municipiului Ploieşti la kilometrul 81+400 în afara localităţii Berceni, satul Moara Nouă. 
Conform poliţiştilor, un bărbat în vârstă de 56 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe centura de est din direcţia Bucov către Bărcăneşti, a intrat în coliziune cu un autocamion condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani.
Din impact, autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac. Şoferul a fost scos în stop cardio-respirator din autoturism, i-au fost făcute manevre de resuscitare, însă fără rezultat.
La ora transmiterii acestei ştiri traficul rutier este restricţionat pe ambele sensuri, fiind deviat pe rute alternative de către poliţiştii rutieri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.