Şapte persoane au fost implicate, marţi, într-un accident rutier care a avut loc pe drumul judeţean care leagă Timişoara de Lugoj, prin Buziaş. Trei dintre acestea au murit pe loc. Accidentul s-a produs după ce un camion s-a ciocnit cu un autoturism, maşina fiind lovită apoi de alte trei autoturisme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, şoferul camionului, un bărbat de 54 de ani, care se îndrepta dinspre Timişoara spre Buziaş a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sensul opus de mers, ulterior alte trei autoturisme intrând în coliziune cu autoturismul acroşat de către autocamion. 
 
În urma impactului, 3 persoane au decedat, fiind vorba de conducătorii primelor două autoturisme, de 39, respectiv 53 de ani şi o femeie pasager în al doilea autoturism, în vârstă de 74 de ani, cu toţii din Timişoara. Alte două persoane au fost rănite, un bărbat şi o femeie. 
 
Şoferul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 
Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, accidentul a avut loc în localitatea Albina, pe DJ 592.
 
"La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara cu o autospecială de primă interventie si comandă, o descarcerare, 1 ATPVM, trei echipaje SMURD şi trei ambulanţe SAJ.  Au fost implicate patru autoturisme şi 1 autotren. Sunt 7 persoane implicate, dintre care 4 persoane conştiente, monitorizate la faţa locului de echipajele de urgenţă. Din nefericire, 3 persoane sunt decedate (doi bărbaţi şi 1 femeie). În prezent, 2 victime au fost transportate la spital”, a transmis ISU Timiş.
 
Alte două persoane primesc îngrijiri medicale la faţa locului, a arătat sursa citată.
 
Poliţiştii urmează să stabilească exact cum a s-a produs acest accident.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.