Un incendiu s-a produs, miercuri, la un TIR încărcat cu 24 de tone de azotat de amoniu. Circulaţia rutieră este blocată pe DN 69, iar poliţiştii au luat măsura izolării perimetrului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Potrivit ISU Timiş, TIR-ul transporta 24 de tone de îngrăşăminte chimice pe bază de azotat de amoniu.

”Am fost solicitaţi la un incendiu de autotren încărcat cu 24 t îngrăşăminte chimice pe bază de azotat de amoniu, pe DN 69, în comuna Sânandrei. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi 12 pompieri. Incendiul s-a manifestat la o roată de pe puntea spate a remorcii autotrenului”, transmite ISU Timiş. 
 
În acest moment, incendiul a fost stins, iar încărcătura nu a fost afectată, mai precizează ISU Timiş.
 
Pompierii au asigurat zona şi au verificat încărcătura pentru a evita orice pericol. Urmează a se stabili cauza care a dus la producerea incendiului.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit centrului INFOTRAFIC, la intersecţia DN59 cu DJ 692, în zona localităţii Sânandrei din judeţul Timiş, cabina unui TIR, încărcat cu azotat de amoniu, a luat foc.

Echipajele de poliţie au luat măsura izolării perimetrului, iar pompierii acţionează acum pentru lichidarea incendiului.

Circulaţia rutieră este întreruptă total.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.