Un incendiu a izbucnit, joi, într-un apartament dintr-un bloc din oraşul Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman. Primele date arată că 15 locatari ai imobilului s-au autoevacuat, iar pompierii lucrează pentru lichidarea incendiului. Incendiul a pornit de la o pătură electrică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE -  ISU Teleorman anunţă că incendiul a fost stins în limitele găsite, în urma unei intervenţii care a durat aproximativ o oră şi 40 de minute. Focul a distrus mobila şi produsele electrocasnice din două dormitoare, precum şi zugrăveala de pe pereţii întregului apartament.
 
”Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 80.000 de lei, iar cea a bunurilor salvate la circa 20.000 de lei. Din primele cercetări efectuate, cauza probabilă a acestui eveniment a fost un scurtcircuit produs la o pătură electrică, lăsată sub tensiune, nesupravegheată”, precizează ISU Teleorman.
 
În urma incendiului nu s-au înregistrat victime. Cele 15 persoane care au ieşit din imobil nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, ele întorcându-se în locuinţe, în siguranţă, după finalizarea intervenţiei.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Focul a izbucnit la etajul al patrulea, într-un apartament dintr-un bloc de locuinţe situat pe Aleea CFR, din municipiul Roşiorii de Vede. 
Conform pompierilor, aproximativ 15 persoane s-au autoevacuat de pe casa scării, niciuna neavând nevoie de îngrijiri medicale.
La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul a fost localizat la nivelul apartamentului.
La faţa locului acţionează pompierii cu o autospecială de stingere, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.