Tânărul de 20 de ani suspectat că a furat sacul cu bani din maşina Poştei a fost reţinut, iar procurorii au propus magistraţilor arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, prounerea fiind acceptată de magistraţi. Încadrarea faptei a fost schimbată, de la furt la delapidare. Peste 235.000 de lei au fost recuperaţi, fiind găsiţi asupra sa. Restul banilor tânărul spune că i-a cheltuit pe acte de milostenie, haine, distracţii şi un telefon, iar fapta a comis-o pentru că s-a săturat de sărăcie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Tânărul care a furat sacul cu bani din maşina Poştyei, arestat preventiv

UPDATE: Surse judiciare au precizat că 235.646 lei au fost recuperaţi, fiind găsiţi asupra suspectului în momentul prinderii. 

Tânărul le-a declarat anchetatorilor că s-a săturat de sărăcie şi de aceea a plecat cu banii din maşina Poştei. 

Banii care lipsesc din cei sustraşi afirmă că i-a cheltuit pe acte de milostenie, haine, mâncare, distracţii şi un telefon. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”În urma probatorului administrat, poliţiştii din Chitila au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de bărbatul de 20 de ani, iar în cursul zilei de astăzi, acesta  fost prezentat procurorului de caz din cadrul  Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi, cu propunere de luare a măsurii arestări preventive”, a transmis, sâmbătă, IPJ Ilfov.  

Sursa citată a precizat că, în urma probatoriului  administrat, în cauză a fost schimbată încadrarea juridică a faptei, din infracţiunea de furt, în infracţiunea de delapidare.  

Urmărirea penală este efectuată de poliţiştii din Chitila,  sub supravegherea  procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea. 

Tânărul, fost angajat al Poştei, este suspectat că marţi a sustras un sac cu bani din maşina de serviciu, unde îl însoţea pe şofer.  

El a fost prins vineri în Ploieşti, având asupra sa o parte din banii sustraşi.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.