Un tânăr de 20 de ani a fost reţinut pentru tâlhărie calificată, fiind acuzat că i-a furat portofelul cu 5.000 de lei unui taximetrist, în zona Centrului Vechi din Capitală. Faţă de tânîr, magistraţii au dispus măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 3 ianuarie 2024, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi au reţinut un tânăr, în vârstă de 20 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de tâlhărie calificată. În fapt, la data de 2 ianuarie 2024, Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi a fost sesizat, prin sistem 112, de către un bărbat, şofer al unei companii de taximetrie, cu privire la faptul că, în jurul orei 04.30, în timp ce se afla în autoturismul staţionat la o intersecţie din Sectorul 3, pasagerul acestuia i-ar fi sustras un portofel, în care se aflau 5.000 de lei, iar pentru a-şi asigura scăparea, ar fi  folosit forţa fizică”, transmite Poliţia Capitalei.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un tânăr în vârstă de 20 de ani, ”cunoscut cu preocupări de natură infracţională”, conform poliţiştilor.

La data de 3 ianuarie, tânărul a fost depistat într-o localitate din judeţul Ilfov şi a fost dus la audieri. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Politie pentru Centrul Vechi,  sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru tâlhărie calificată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.