Trei persoane care făceau curat într-o casă părăsită din judeţul Sibiu au fost surprinse, joi, de prăbuşirea acoperişului. Un tânăr de 20 de ani a murit, iar un bărbat de 41 de ani are o fractură la picior. Cea de-a treia persoană a scăpat fără răni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce efectuau activităţi de dezafectare/demolare în mansarda unui imobil din extravilanul localităţii Apoş, doi bărbaţi au fost surprinşi sub dărâmături, după ce, din cauza stării de degradare a acoperişul s-ar fi prăbuşit”, a transmis, joi, IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că un bărbat în vârstă de 41 de ani a suferit vătămări corporale, iar al doilea bărbat, în vârstă de 21 de ani, a decedat în urma leziunilor suferite.

Cele două victime sunt din localitatea Iacobeni.

”În cauză, la nivelul Poliţiei Oraşului Dumbrăveni, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanţele producerii incidentului în vederea aplicării măsurilor legale în consecinţă”, a mai precizat sursa citată.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Pompierii Staţiei Agnita intervin de urgenţă la ieşirea din localitatea Apoş la o casă părăsită, unde s-a prăbuşit acoperişul. La faţa locului au fost mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare şi una de primă intervenţie”, a transmis, joi, ISU Sibiu.

Sursa citată a precizat că trei persoane se aflau în interiorul casei în momentul prăbuşirii acoperişului.

”Din nefericire un bărbat de aproximativ 20 de ani a suferit leziuni incompatibile cu viaţa, medicul declarând decesul acestuia. Un alt bărbat în vârstă de 41 de ani a suferit o fractură la picior, acesta fiind preluat de echipajul SMURD, urmând a fi transportat la spital. Cea de-a treia persoană nu are nevoie de îngrijiri medicale”, a mai transmis ISU Sibiu.

Cele trei persoane făceau curat în casa respectivă în momentul în care acoperişul s-a prăbuşit.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.