Un microbuz în care se aflau 11 adulţi şi un copil s-a răsturnat, marţi dimineaţă, pe DN 14, în judeţul Sibiu, mai multe persoane primind îngrijiri medicale. Ulterior, şase persoane au fost transportate la spital. Traficul este îngreunat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Ulterior, Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sibiu a mai deplasat un echipaj la accidentul petrecut la Bratei.

Astfel, au mai fost transportaţi la CPU Mediaş un adolescent de 15 ani cu traumatism cranio-cerebral acut închis, unul de 17 ani cu traumatism  de umăr şi costal şi încă un tânăr de 17 ani cu traumatism de mână şi degete.

La rândul lor, echipajele SMURD au evaluat 5 persoane dintre care un copil de 5 ani şi părinţii acestuia - în urma evaluării au refuzat transportul la spital, un bărbat de 62 de ani cu traumatism cranio-cerebral şi hematom, transportat la CPU Mediaş, şi o femeie de 52 de ani cu traumatism la umăr şi dureri lombare, transportată la CPU Mediaş.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul s-a produs pe DN 14, între Mediaş şi Brateiu, unde un microbuz de transport persoane s-a răsturnat în afara carosabilului.

"Din informaţiile primite de la faţa locului sunt implicate 12 persoane (11 adulţi şi un copil de 5 ani) toate autoevacuate din microbuz, conştiente", a transmis ISU Sibiu, care intervine cu un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD.

Acolo sunt şi 2 echipaje SAJ. Forţele intervin în aceste momente pentru evaluarea şi acordarea de asistenţă medicală tuturor persoanelor implicate.

Un echipaj SAJ a transportat la CPU o femeie de 54 ani cu plagă frontală şi traumatism cranio-cerebral acut închis. Al doilea echipaj evaluează alte victime.

Poliţiştii fac cercetări în vederea stabilirii cauzei si circumstantelor producerii accidentului.

Traficul este îngreunat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.