Sediul unei bănci din Sectorul 2 al Capitalei a fost evacuat, marţi după-amiază, după ce un bărbat a spus că a auzit o discuţie din care reieşea că acolo se află un dispozitiv exploziv. Poliţişti şi echipa pirotehnică se află la sediul unităţii bancare. Ulterior, Poliţia Capitalei a transmis că ameninţarea nu s-a confirmat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - În urma investigaţiei pirotehnice, s-a constatat că ameninţarea cu dispozitiv exploziv de la adresa în cauză nu se confirmă, a transmis ulterior Poliţia Capitalei.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit Poliţiei Capitalei, reprezentantul unei bănci a anunţat, marţi, la 112, că a fost informat de un bărbat că a auzit o discuţie în care o persoană afirma că la sediul unităţii bancare, din sectorul 2, este un dispozitiv exploziv.
 
La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie, ai Brigăzii Rutiere, precum şi din cadrul Serviciului Pirotehnic al Inspectoratului General al Poliţiei Române, fiind executate măsuri din competenţă.
 
Personalul unităţii a fost evacuat, arată Poliţia Capitalei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.