Echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare intervin, sâmbătă după amiază, pentru salvarea a doi tineri care au ajuns cu un autovehicul în apele râului Someş. Una dintre victime a fost scoasă şi este în siguranţă. Potrivit anchetatorilor, un tânăr în vârstă de 19 ani din Satu Mare este persoana căutată de către pompieri şi scafandri în apele râului Someş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

UPDATE – Un tânăr în vârstă de 19 ani din Satu Mare este persoana căutată de către pompieri şi scafandri în apele râului Someş.
 
Poliţiştii din Satu Mare au transmis că primele verificări arată că tânărul se afla la volanul unui autoturism pe un drum nedestinat circulaţiei rutiere şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina răsturnându-se în râul Someş.
 
Prietenul şoferului, un tânăr de 18 ani din Argeş a reuşit să iasă din maşină, fiind salvat. 
 
La faţa locului au ajuns şi scafandri care au extins căutările. Maşina a fost scoasă din apă, însă şoferul nu se afla în interiorul acesteia.

ŞTIREA INIŢIALĂ: Acţiunea de salvare are loc în localitatea Babaşeşti, unde doi tineri au ajuns, cu un autoturism în râul Someş.

La ora transmiterii aceste ştiri, unul dintre tineri, în vârstă de 18 ani, a fost scos din apă.

El este conştient şi primeşte îngrijiri medicale la faţa locului. Acţiunea de recuperare a celui de-al doilea tânăr este în continuare în desfăşurare. La faţa locului intervin pompierii din Detaşamentul Satu Mare cu o autospecială de descarcerare, un autocamion cu două bărci, o ambulanţă SMURD B2, ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă, dar şi un elicopter SMURD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.