Şapte persoane au fost rănite, joi seară, după ce un autoturims şi un microbuz au fost implicate într-un accident rutier produs pe DN 13, la Feldioara, în judeţul Braşov. Două dintre victime sunt încarcerate. Traficul în zonă este blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”Cu puţin timp în urmă, pe DN 13, la km. 16, în apropierea localitãtii Feldioara din judeţul Braşov, a avut loc un accident rutier, coliziune între un microbuz şi un autoturism. La faţa locului sunt direcţionate echipaje ale Poliţiei Rutiere şi se efectuează cercetări pentru a se stabili cauzele şi circumstanţele în care s-a produs accidentul. Cei 4 ocupanţi ai microbuzului, cu vârste între 24 si 55 de ani, precum şi cei 3 tineri, de 21 de ani, din autoturism au suferit vătămări corporale şi primesc îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Braşov.
 
Circulaţia este blocată în urma accidentului.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Braşov, accidentul rutier s-a produs pe DN 13, în localitatea Feldioara, fiind implicate un microbuz şi un autoturism.
 
”În urma accidentului au rezultat 7 victime, dintre care 2 încarcerate. La faţa locului s-au deplasat 2 echipaje pentru descarcerare, 4 echipaje SMURD, 3 ambulanţe SAJ şi o autospecială cu apă si spumă”, a arătat sursa citată.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.