Salvatorii de la ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit, vineri, pentru a scoate o persoană căzută sub o garnitură de metrou, la staţia Aviatorilor, fiind oprită alimentarea cu electricitate. Circulaţia trenurilor de metrou este reorganizată pe un fir, în ambele direcţii. Persoana a fost scoasă, fiind vorba despre un bărbat care a murit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit ISU Bucureşti-Ilgov, persoana a fost extrasă, fiind vorba despre un bărbat de 44 de ani, decedat.
 
UPDATE - Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au anunţat că intervin pentru extragerea unei persoane aflate sub o garnitura de metrou, la staţia Aviatorilor. Ca urmare, a fost oprită alimentarea cu energie electrică pentru accesul salvatorilor.
 
Acolo acţionează o autospecială de stingere, o descarcerare, 2 SMURD, Detaşamentul Special de Salvatori.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Metrorex informează că astăzi, 05.05.2023, în jurul orei 10.30, la staţia de metrou Aviatorilor, un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 1 (direcţia Berceni), posibilă tentativă de suicid. Echipele SMURD intervin pentru a acorda primul ajutor. Personalul Metrorex reorganizează circulaţia pe un  singur fir, astfel încât trenurile să circule în ambele direcţii”, a anunţat compania.
 
Conform procedurilor interne, organele abilitate, împreună cu Metrorex, vor deschide o anchetă pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.