Un şofer a lovit, sâmbătă seară, un urs, incidentul având loc pe drumul naţional 1, în apropiere de Ploieşti. În urma impactului, animalul a murit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE – Directorul executiv al Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Prahova, Mihai Terecoasă, a declarat pentru News.ro că animalul lovit este un pui cu greutatea de aproximativ 60-70 de kilograme. Trupul ursului se află în custodia DSVSA iar luni va fi predat unui ocol silvic, pentru a fi, cel mai probabil, îngropat.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform datelor furnizate de Poliţia Judeţeană Prahova, accidentul a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 22:00, pe DN1 km 68+300,în afara localităţii Păuleşti, la câţiva kilometri de municipiul Ploieşti, unde şoferul unui autoturism care se deplasa dinspre Braşov către Ploieşti a fi lovit un urs. 
În urma impactului, animalul a murit. 
„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.  La faţa locului au fost reprezentanţii Gărzii de Mediu care au ridicat animalul decedat”, transmite sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.