Zece salvatori montani participă sâmbătă, la o acţiune de căutare a unui bărbat care vineri seară a solicitat sprijin, anunţând că s-a rătăcit. Căutările au început de vineri seară, însă salvatorii nu îl pot contacta pe bărbat, acesta fiind găsit sâmbătă după-amiază.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Turistul rătăcit vineri seară în Masivul Bucegi a fost găsit de către salvatori sâmbătă după amiază, după mai multe ore de căutări. Bărbatul are 38 de ani şi este din Caraş Severin. El a fost căutat de vineri, de la ora 19:30. Bărbatul urcase pe munte singur.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform reprezentanţilor Salvamont Buşteni, un român a sunat de pe un număr de telefon de Marea Britanie, vineri seară, solicitând ajutor pentru că s-a rătăcit pe munte în Masivul Bucegi. Înainte de a putea transmite date despre locul în care s-ar afla, telefonul bărbatului s-a descărcat. 
Vineri seară, el a fost căutat în zonele Creasta Balaurului, Bucşoiu Mare, Valea Mălăieşti în zona superioară a masivului.
Sâmbătă, căutările au fost reluate cu zece salvatori în partea de jos a muntelui.
Salvatorii au solicitat de asemenea sprijin din partea unui elicopter.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.