Un incendiu violent a cuprins, duminică după amiază, trei imobile, dar şi alte construcţii din localitatea prahoveană Măneciu, situată zona de nord a judeţului. Intervenţia pompierilor în zonă este una dificilă, ei trebuind să protejeze un depozit de carburant care se află în apropiere de locul unde se manifestă incendiul. Din cauza degajărilor importante de fum, populaţia a fost avertizată prin mesaj Ro-Alert. Incendiul a fost localizat, pericolul de extindere la vecinătăţi fiind înlăturat, a precizat ISU Prahova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Incendiul a cuprins o locuinţă şi mai multe clădiri care aparţin Ocolului Silvic Măneciu, flăcările extinzându-se pe o suprafaţă de aproximativ 1000 de metri pătraţi.
 
„Concomitent cu acţiunea de stingere, se acţionează pentru protecţia depozitului propriu de carburanţi. Incendiul este localizat, pericolul de extindere la vecinătăţi fiind înlăturat”, precizează ISU Prahova. 
 
Conform sursei citate, în urma incendiului nu s-au înregistrat victime.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Intervenţia pompierilor are loc în satul Măneciu Ungureni din comuna Măneciu. Primele date de la faţa locului arată că flăcările au cuprins trei case dar şi alte clădiri, şase autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD fiind trimise la faţa locului.
„Pompierii depun eforturi pentru protecţia unui depozit de carburanţi aflat în imediata apropiere”, transmite ISU Prahova.
Întrucât în zonă sunt degajări masive de fum, autorităţile au iniţializat un mesaj Ro-Alert.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.