Locuitorii oraşului Breaza din judeţul Prahova au primit, marţi, mesaj Ro-Alert prin care în localitate este semnalată prezenţa unui urs. Primele date arată că animalul a atacat un tânăr, care a fost rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE -  Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Prahova, un tânăr în vârstă de 17 ani a fost atacat de urs în timp ce se afla la o stână din zona oraşului Breaza. El a suferit plăgi prin zgâriere pe spate, precum şi la nivelul coapsei şi  gambei stângi. 
„Pacientul este stabil hemodinamic şi va fi transportat la Spitalul Judeţean Ploieşti”, informează SAJ Prahova.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Mesajul prin care populaţia din Breaza este avertizată cu privire la prezenţa animalului sălbatic în oraş a fost emis marţi dimineaţă, după ce animalul şi-a făcut apariţia în zona dintre localitate şi drumul naţional 1, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. 
Mesajul RO-Alert a fost emis de asemenea în condiţiile în care autorităţile au fost informate cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 17 ani ar fi fost rănit, după ce ar fi fost atacat de urs, el având nevoie de îngrijiri medicale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.