Un incendiu a izbucnit, vineri, la un atelier de reparaţii auto din oraşul prahovean Breaza, flăcările cuprinzând toată construcţia. Pompierii au evacuat două butelii de oxigen şi două de azot, incendiul fiind stins la ora transmiterii acestei ştiri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Reprezentanţii ISU Prahova au anunţat că incendiul a fost lichidat, acesta manifestându-se pe aproximativ 100 de metri pătraţi.
 
Pompierii au evacuat două butelii de azot şi două de oxigen.
 
În urma incendiului nu au existat persoane rănite.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, atelierul auto este situat în oraşul Breaza, pe strada Poieniţei. 
 
FOTO: ISU Prahova
FOTO: ISU Prahova
 
"Incendiul a cuprins întreg atelierul în care se pare că se aflau mai multe butelii de oxigen şi alte butelii, din datele apelantului, cu pericol de propagare la locuinţă. La faţa locului au fost mobilizate 3 maşini de stingere şi o ambulanţă SMURD. În sprijin se deplasează şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii”, a transmis ISU Prahova. 
 
FOTO: ISU Prahova
FOTO: ISU Prahova
 
La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul a cuprins o suprafaţă de aproximativ 80 de metri pătraţi, inclusiv un autoturism care se afla în atelier.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.