Pompierii prahoveni intervin, luni dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o fabrică de prelucrare a laptelui, în oraşul Mizil. Primele date arată că nu sunt victime. Focul a fost stins după aproximativ două ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE – Pompierii au stabilit drept cauză a incendiului care a cuprins o fabrică de prelucrare a laptelui efectul termic al curentului electric. Focul a fost stins în urma unei intervenţii care a durat aproximativ două ore.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit oficialilor ISU Prahova, incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajare de fum, la nivelul acoperişului clădirii în care funcţionează fabrica, pe o suprafaţă de aproximativ 450 de metri pătraţi.
 
FOTO: ISU Prahova
FOTO: ISU Prahova
 
Primele date arată că nimeni nu a fost rănit, iar angajaţii societăţii comerciale care operează fabrica au ieşit singuri.
 
Acolo acţionează 30 de pompieri cu cinci autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de grupă operativă şi o ambulanţă SMURD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.