Un incendiu puternic a izbucnit, vineri după amiază, într-o gospodărie din oraşul Boldeşti Scăeni. Focul s-a extins pe o suprafaţă de aproximativ 800 de metri pătraţi, cuprinzând trei corpuri de clădire construite unul lângă celălalt, dar şi anexe gospodăreşti. Pompierii au salvat mai multe animale. Nu există victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova anunţă că incendiul a fost lichidat. La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii acţionează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative ale acestuia. 
În urma intervenţiei ISU, au fost salvaţi aproximativ 150 de porci şi curcani. 
Acţiunea pompierilor a făcut ca locuinţele învecinate, aflate aproape de gospodăria în care s-a produs incendiul, să nu fie afectate.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Incendiul, a cărui cauză nu a fost stabilită încă, se manifestă pe strada Calea Unirii din Boldeşti Scăeni. Flăcările sau extins rapid şi au cuprins, pe o suprafaţă de aproximativ 800 de metri pătraţi, trei corpuri de clădire construite în aceeaşi curte şi lipite unul ce altul, dar şi grajduri din care au fost evacuaţi porci şi păsări. 
În urma evenimentului nu sunt victime.
La ora transmiterii acestei ştiri incendiul este localizat, nu mai există riscul extinderii, iar pompierii acţionează pentru lichidarea acestuia. La faţa locului acţionează 8 autospeciale de stingere, 3 autospeciale de primă intervenţie şi comandă, un echipaj SMURD şi, în sprijin, în zonă a fost trimis şi un echipaj  de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.