Pompierii prahoveni intervin, joi dimineaţă, pentru acordarea primului ajutor unei femei prinse sub dărâmături, după ce o explozie s a produs în locuinţa sa, situată în comuna Râfov, in apropiere de Ploieşti. Primele date de la faţa locului arată că femeia este conştientă. Femeia a fost scoasă şi este conştientă, fiind trasnportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Bătrâna a fost scoasă de sub dărâmături. Potrivit salvatorilor, ea este conştientă şi nu a suferit arsuri. Femeia va fi transportată la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului judeţean Ploieşti.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Deflagraţia, care nu a fost urmată de incendiu, a avut loc într-o casă din satul Mălăeşti, comuna Râfov. La faţa locului intervin pompierii militari din cadrul Detaşamentului 2 Ploieşti.
 
"Pentru gestionarea operativă a evenimentului, la faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, un container multirisc, o autospecială pentru descarcerare şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă. Din informaţiile primite până în acest moment, o persoana (femeie, aproximativ 80 ani) ar fi blocată sub dărâmături", informează ISU Prahova. Conform salvatorilor, bătrâna ar fi conştientă.
 
La ora transmiterii acestei ştiri intervenţia este in desfăşurare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.