Cinci persoane au fost rănite, duminică seară, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov şi în care au fost implicate trei autoturisme. În urma impactului celor două autoturisme, cel condus de bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost proiectat într-un altul, care se afla staţionat, condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani. Printre victimele accidentului se numără două fete cu vârstele de 12, respectiv 15 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE – Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Prahova, accidentul a avut loc la intersecţia dintre drumul naţional 1 şi drumul judeţean 720.
 
Primele verificări arată că iniţial impactul a avut loc între un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 66 de ani care circula pe DN 1, din direcţia Ploieşti către Braşov şi un altul, condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani care circula din sens opus. 
 
În urma impactului celor două autoturisme, cel condus de bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost proiectat într-un altul, care se afla staţionat, condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani. 
 
Printre victimele accidentului se numără două fete cu vârstele de 12, respectiv 15 ani.

 

ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul a avut loc pe DN1 în dreptul comunei prahovene Floreşti. Primele informaţii de la faţa locului arată că în eveniment au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau opt persoane.

”Dintre ocupanţi, cinci persoane au suferit diverse traumatisme şi au fost transportate la spital de către ambulanţele SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean” informează ISU Prahova.

Conform sursei citate, toate victimele accidentului sunt conştiente. La faţa locului au fost trimise mai multe autosanitare, inclusiv o ambulanţă de terapie intensivă mobilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.