Un bărbat din localitatea prahoveană Râfov a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce locuinţa i-a luat foc. Pompierii au lichidat incendiul, victima fiind transportată la spital cu arsuri pe 40 la sută din suprafaţa corpului. Ulterior, ei au stabilit că focul a pornit de la o ţigară uitată aprinsă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Pompierii prahoveni au stabilit drept cauză probabilă a incendiului o ţigară uitată aprinsă.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Incendiul a izbucnit duminică, la o casă din comuna prahoveană Râfov, satul Goga, iar flăcările s-au extins rapid pe o suprafaţă de 70 de metri pătraţi.
 
Pompierii au intervenit cu două autospeciale şi au stins flăcările, însă un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost rănit grav.
 
Conform ISU Prahova, el a suferit arsuri de gradele doi şi trei pe 40 la sută din suprafaţa corpului, fiind preluat de o ambulanţă SMURD şi transportat la spital.
 
Cauza probabilă a incendiului urmează a fi stabilită de către specialiştii din cadrul ISU.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.