Un motociclist şi fiica acestuia, în vârstă de 13 ani, au fost răniţi într-un accident produs duminică în judeţul Prahova, adolescenta fiind iniţial transportată la spitalul din Sinaia, cu traumatism cranian grav şi în comă. Ea a fost apoi preluată de un elicopter SMURD pentru a fi dusă la o unitate medicală din Bucureşti. Primele date arată că bărbatul consumase alcool înainte de a urca pe motocicletă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Fetiţa de 13 ani a suferit un trumatism cranian grav şi este în comă.
Dusă iniţial la spitalul din Sinaia, ea a fost apoi preluată de un elicopter SMURD, pentru a fi adusă la un spital din Capitală.
Coform reprezentanţilor serviciilor de ambulanţă, fetiţa este în comă şi intubată.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform reprezentanţilor Poliţiei judeţene Prahova, accidentul a avut loc pe drumul naţional 71 care face legătura între staţiunea Sinaia şi Târgovişte.
Motociclistul, în vârstă de 41 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, în urma accidentului fiica acestuia, în vârstă de 13 ani fiind rănită. Fata a fost transportată la spital. 
Motociclistul a fost testat pentru alcoolemie, aparatul indicând 0.04 mg/l alcool în aerul respirat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.