Un accident feroviar a avut loc, vineri seară, în judeţul Prahova, un tren de persoane în care se aflau 50 de pasageri lovind un camion. Primele date arată că, în urma evenimentului, patru persoane au primit îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital. Trenul, care aparţine unui operator privat, va ajunge la destinaţie cu aproape o oră întârziere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Trenul implicat în accident, cu indicativul 10257, aparţine operatorului privat TFC şi, conform estimărilor, va ajunge la destinaţie cu 50 de minute întârziere, transmit oficialii CFR Infrastructură.
 
Pe ruta Ploieşti Nord-Măneciu circulă doar trenurile operatorului privat. Această rută a fost închisă timp de mai mulţi ani.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul a avut loc la o trecere cu calea ferată din comuna Măgurele, judeţul Prahova, unde un tren care circula pe ruta Ploieşti-Măneciu a lovit un camion cu două remorci încărcate cu lemn. 
 
În tren se aflau 50 de pasageri, iar în urma impactului patru dintre ei au nevoie de îngrijiri medicale, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. Ulterior, cele patru persoane au refuzat să fie transportate la spital.
 
Una dintre remorci, care a fost lovită de garnitura feroviară, s-a răsturnat, fără a pierde încărcătura. În urma impactului, compartimentul motor al trenului a fost avariat.
 
Traficul feroviar a blocat în zonă, la fel şi cel rutier. Trenul îşi continuă deplasarea, astfel că traficul feroviar s-a reluat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.