Un poliţist local din Galaţi a fost rănit şi a ajuns la spital, după ce a fost lovit intenţionat cu maşina de către un bărbat care a refuzat să se legitimeze, iar apoi a părăsit locul accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Bărbatul care a lovit cu maşina un poliţist local a fost identificat şi în prezent Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi face cercetări într-un dosar penal deschis pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă cu părăsirea locului accidentului cu posibilitatea încadrării la infracţiunea de ultraj”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, Cătălin Constantinescu.

Surse apropiate anchetei spun că, deşi încadrarea iniţială este cea de vătămare corporală din culpă cu părăsirea locului accidentului, ea s-ar putea schimba în ”ultraj” sau chiar „ultraj cu tentativă de omor” urmând că procurorii să decidă acest lucru după administrarea tuturor probelor adunate în acest caz.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Fapta s-ar fi petrecut, marţi, în zona Pieţei Centrale din Galaţi, iar poliţistul rănit a fost transportat la spital cu multiple leziuni.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi care fac cercetări într-un dosar deschis pentru ultraj.

IPJ Galaţi a identificat autoturismul cu care a fost lovit poliţistul local şi urmează să fie depistat şi şoferul care s-ar fi aflat la volan.

În funcţie de rezultatele cercetării procurorii ar putea decide schimbarea încadrării juridice în tentativă de omor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.